Vés enrere Activitats per al professorat: (R)evolució: apropa't a les fronteres del coneixement

Activitats per al professorat: (R)evolució: apropa't a les fronteres del coneixement

PDates: 11 i 25 d'abril de 2014
Lloc:Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. c/Doctor Aiguadé, 88. 08003 Barcelona
Horari:17:30 a 19:30
Inscripcions: J. Gonzalez;

08.04.2014

 

Organitza: Institut de Biologia Evolutiva (CSIC-UPF) dins del programa Professors i ciència de la Fundació Catalunya La Pedrera

Dates: 11 i 25 d'abril de 2014
Lloc:Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. c/Doctor Aiguadé, 88. 08003 Barcelona
Horari:17:30 a 19:30
Inscripcions: J. Gonzalez

Us informem de la propera activitat dirigida al professorat que organitza l'Institut de Biologia Evolutiva (CSIC-UPF), "Revolució: apropa't a les fronteres del coneixement", que tindrà lloc els dies 11 i 25 d'abril al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. Amb aquesta activitat es conclou el programa d'activitats dirigides al professorat del "CSIC a l'aula" durant el curs 2013-2014, en el qual han participat 8 instituts del CSIC. Aquestes activitats, a més, formen part del programa de formació del professorat en Ciències, Tecnologia i Matemàtiques del Departament d'Ensenyament.

L'activitat té com a finalitat principal apropar la recerca que es fa actualment a l'Institut de Biologia Evolutiva (CSIC-UPF) al professorat i a través d'aquest als estudiants. La biologia evolutiva és un camp d'investigació amb nombroses implicacions en la vida quotidiana del ciutadans i és per això imprescindible que estiguin familiaritzats amb conceptes bàsics d'aquesta disciplina que li permetran estar informat i participar en processos de deliberació tan a la vida pública (com la conservació dels recursos naturals) com a la vida privada (com les aplicacions de la biologia evolutiva en el camp de la medicina).

Aquest curs compta amb el recolçament de la FECYT.

Multimèdia

Categories:

ODS - Objectius de desenvolupament sostenible:

Els ODS a la UPF

Contact