Vés enrere L'IBE s'afegeix al Dia de la Dona a la Ciència

L'IBE s'afegeix al Dia de la Dona a la Ciència

Com cada 11 de Febrer ara ja fa unes temporades, enguany es celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència. Una data que busca donar visibilitat a les científiques i donar a conèixer la recerca i la carrera científica a les i els més joves.

05.02.2019

 

Coincidint amb la propera celebració de l'11 de Febrer, a l'Institut de Biologia Evolutiva volem donar visibilitat a les nostres investigadores, però també a aquelles altres científiques - molts cops pioneres - que mereixen un reconeixement per les seves importants aportacions a la ciència. Amb aquest esperit, les investigadores de l'IBE han escollit una científica amb què voldrien tenir una conversa i amb la que es senten en ressonància, per destacar-la.

A l'entorn del Dia de la Dona a la Ciència, i durant aproximadament dues setmanes, les xarxes es plenaran d'aquests micro-diàlegs entre científiques que, malgrat pertanyen a diferents generacions, tenen molt en comú. Només heu d'estar atents al hashtag #somcientífiques a Twitter i Facebook si no us ho voleu perdre. A més a més, les investigadores de l'IBE també visitaran diversos centres educatius, per a compartir la seva recerca i experiència personal amb les generacions més joves.

Volem agrair a l'Erica Bianco, la Silvia Chafino, l'Aleksandra Kozyczkowska, la Cecília Corbella i la Miriam Merenciano la seva col·laboració en una iniciativa tan necessària per a la comunitat científica, i a la Comissió de Diversitat de l'IBE (liderada per la investigadora Elena Casacuberta i l'investigador Iñaki Ruiz-Trillo) pel suport a la creació i coordinació de les accions. 

Multimèdia

Categories:

ODS - Objectius de desenvolupament sostenible:

Els ODS a la UPF

Contact