Vés enrere 11F: "Tanquem la Tisora"

11F: "Tanquem la Tisora"

L'Institut de Biologia Evolutiva (IBE, CSIC-UPF) llança la campanya en xarxes socials " Tanquem la Tisora" amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència. La iniciativa, impulsada per la Unitat de Comunicació i Difusió i el Comitè de Diversitat de l'IBE , té com a objectiu visibilitzar la bretxa de gènere al món de la recerca amb la campanya #TanquemLaTisora que s’extendrà durant les properes setmanes a xarxes socials.

També entre l’11 de febrer i el 8 de març (Dia Internacional de la Dona) les investigadores de l'IBE visitaran centres escolars per compartir-hi la seva experiència personal com a científiques i les seves investigacions actuals.

12.02.2024

Imatge inicial

#TanquemLaTisora: Campanya de sensibilització

Les dones són majoria entre l'alumnat científic, però els líders de recerca són majoritàriament homes. A l'IBE volem visibilitzar aquesta bretxa de gènere amb la gràfica de les tisores i recordar que la ciència ens necessita a totes.

 

Al llarg de la campanya, el personal de l’IBE establirà una conversa amb la seva audiència i la comunitat científica i educativa per explorar què podem fer per acabar amb la bretxa de gènere en ciència a fi que entre tots #TanquemLaTisora.

 

Suma't a la conversa per una investigació més diversa i igualitària.

#TanquemLaTisora

Visitant escoles: dones en evolució

Entre l'#11F i el #8M (Dia Internacional de la Dona) les investigadores de l'IBE també visitaran centres escolars per compartir amb l'alumnat la seva experiència personal com a científiques i les seves investigacions actuals.

 

Gràcies a la Rosana Cortés del Multicellgenome Lab, la Joana Krauss del Microbial Ecology and Evolution Lab i la Nuria Hermosilla del grup de Genòmica Comparativa aquest any arribarem a un centenar d'alumnes de secundària.

 

 

 

Multimèdia

Categories:

ODS - Objectius de desenvolupament sostenible:

Els ODS a la UPF

Contact