Vés enrere Quatre joves investigadors obtenen una beca INPhINIT "La Caixa" per a desenvolupar el seu doctorat en l'IBE

Quatre joves investigadors obtenen una beca INPhINIT "La Caixa" per a desenvolupar el seu doctorat en l'IBE

De les 30 beques Retaining i les 35 Incoming atorgades en l'edició 2020 del programa, 4 finançaran a estudiants de doctorat de l'IBE. El programa de beques doctorals està destinat a proporcionar als investigadors habilitats de capacitació integral que ampliaran les seves possibilitats de desenvolupament en les seves carreres professionals, no sols en l'acadèmia, sinó també en la indústria i l'esperit empresarial en qualsevol universitat o centre de recerca a Espanya o Portugal.

14.09.2020

 

De les 65 beques atorgades en l'edició 2020 del programa, 3 Retaining i 1 Incoming finançaran a estudiants de doctorat de l'IBE. El programa de beques doctorals està destinat a proporcionar als investigadors habilitats de capacitació integral que ampliaran les seves possibilitats de desenvolupament en les seves carreres professionals, no sols en l'acadèmia, sinó també en la indústria i l'esperit empresarial en qualsevol universitat o centre de recerca a Espanya o Portugal.

Mattia Menchetti, Adrián Talavera i Marc Palmada han estat guardonats amb la beca doctoral INPhINIT retaining "La Caixa" en la convocatòria de 2020, tots tres amb una subvenció de tres anys. . Harvinder Kaur Pawar ha rebut la beca doctoral INPhINIT Incoming "La Caixa" en la mateixa convocatòria.

Adrián Talavera realitzarà el seu doctorat en el laboratori de de Sistemàtica, Biogeografia i Evolució de Rèptils i Amfibis, dirigit per Salvador Carranza i el de Genòmica Comparativa, liderat per Tomàs Marquès-Bonet. "Durant el meu doctorat estudiaré la diversificació dels escurçons ibèrics i analitzaré l'origen i evolució dels seus verins", comenta Talavera.

Mattia Menchetti s'unirà al laboratori de Diversitat i Evolució de les Papallones, dirigit per Roger Vila. "Durant el meu doctorat estudiaré la diversitat i evolució de les formigues europees", afegeix Menchetti.

Harvinder Kaur Pawar i Marc Palmada s'incorporaran al laboratori de Genòmica Comparativa, liderat per Tomàs Marquès-Bonet. "Estudiaré l'evolució de la regulació genètica en humans i primats no humans", comenta Pawar. Per part seva, Palmada afegeix que "durant el meu doctorat estudiaré l'assemblatge genòmic usant informació de diferents animals al Laboratori de Genòmica Comparativa".

A més del suport financer, la beca Doctoral INPhINIT "La Caixa" inclou un programa de capacitació en habilitats transversals, que ha estat especialment dissenyat per les principals institucions internacionals del sector. Aquest programa inclou aspectes com la transferència de tecnologia, emprenedoria, comercialització d'innovació, propietat intel·lectual, lideratge, creativitat, habilitats de comunicació, treball en equip, desenvolupament personal, planificació, assertivitat i treball en xarxa.

Multimèdia

Categories:

ODS - Objectius de desenvolupament sostenible:

Els ODS a la UPF

Contact