Vés enrere L'IBE es suma a la 25a Setmana de la Ciència

L'IBE es suma a la 25a Setmana de la Ciència

Aquest any l'IBE participa en la 25a Setmana de la Ciència amb diverses activitats dirigides a estudiants d'educació secundària i el professorat de ciències.

12.11.2020

 

Aquestes són les activitats que organitza l'IBE durant aquest cicle:

 

 

[R]evoluciona la vida als oceans

T'imagines un món on els oceans fossin més càlids i estiguessin plens de microplàstics? Creus que apareixerien noves formes de vida marina, o que algunes espècies s'adaptarien i evolucionarien en aquest entorn? Dissenya la teva proposta d'espècie en el taller virtual que organitzen l'ICM i l'IBE i ajuda als investigadors a afrontar el repte de la salut planetària començant per la vida al mar.

 

Data: dia 17 de novembre, 11.30-13h (aforament complet)

Investigadors participants: Michelle Leger (IBE), Josep María Gili (ICM-CSIC)

 

 

1a edició - Curs de Biologia Evolutiva per a professors

L'Institut de Biologia Evolutiva (IBE, CSIC-Universitat Pompeu Fabra) organitza un curs d'actualització adreçat al professorat de biologia d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat i professorat de ciències per al món contemporani. El curs ha rebut el suport de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI).

Aquest curs de formació i reciclatge per a professorat de secundària persegueix actualitzar els coneixements en biologia evolutiva dels docents i proporcionar idees i pràctiques educatives que es puguin aplicar a l’aula i que estimulin la curiositat, l’interès i el pensament crític de l'alumnat.

El format del curs combina xerrades de diverses branques de la biologia evolutiva de la mà d’investigadors del centre, l'anàlisi i debat de temes d'actualitat relacionats amb la biologia evolutiva i la introducció pràctiques educatives per a portar l'evolució a l’aula. El curs s’organitzarà en 2 sessions de 2 hores i 30 minuts cadascuna (5 hores en total) en un format virtual (23-24 de novembre, 16-18.30h).

Més informació: https://www.ibe.upf-csic.es/evolutionary-biology-course-for-educators

Multimèdia

Categories:

ODS - Objectius de desenvolupament sostenible:

Els ODS a la UPF

Contact