Vés enrere Investigadors de l'IBE participen en la propera trobada internacional EvoKE Barcelona 2021

Investigadors de l'IBE participen en la propera trobada internacional EvoKE Barcelona 2021

L'esdeveniment es celebrarà a Barcelona del 22 al 24 de novembre a l'Espai Francesca Bonnemaison i al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). La investigadora principal de l'IBE, Elena Casacuberta, forma part del comitè organitzador d'EvoKE 2021.

01.07.2021

 

 

Estan obertes les inscripcions per a EVOKE BCN 2021, una conferència internacional que persegueix enfortir la comunicació i educació sobre la Teoria de l'Evolució. Elena Casacuberta, investigadora principal de l'Institut de Biologia Evolutiva (IBE), forma part del comitè organitzador de l'esdeveniment d'enguany, que celebra la seva tercera edició sota el lema "Evolution Everywhere".

La reunió EvoKE 2021 serà una oportunitat innovadora, interdisciplinària i inclusiva per a interactuar i intercanviar experiències i coneixements sobre la promoció de l'educació en evolució entre investigadors, educadors, comunicadors científics, periodistes i agents culturals i artístics a nivell global.

Els assistents podran sumar-se a activitats sobre diversos temes relacionats amb l'evolució, la comunicació i l'educació en diferents formats: sessions plenàries, xerrades breus, taules rodones i tallers pràctics.

La data límit per a la presentació de propostes s'ha estès fins al 15 de juliol i la inscripció a la conferència estarà oberta fins al 30 d'octubre.

La Societat Catalana de Biologia ofereix beques d'assistència per a estudiants de doctorat i investigadors/es postdoctorals fent #recerca en #biologia evolutiva a Catalunya.

Sobre EvoKE

La comunitat EvoKE té com a objectiu contribuir a un món on les persones comprenguin l'evolució i puguin emprar el coneixement científic i les habilitats per a prendre decisions informades i estar més preparades per a abordar els desafiaments socials locals i globals, contribuint així a un ambient inclusiu i innovador i a un futur sostenible i resilient. La comunitat EvoKE està composta per científics, comunicadors científics, educadors i altres actors del sistema compromesos amb el treball per a millorar el coneixement evolutiu de la societat europea.

 

Més informació: https://evokeproject.org/evokebcn21-program/

 

Multimèdia

Categories:

ODS - Objectius de desenvolupament sostenible:

Els ODS a la UPF

Contact