Vés enrere Dos estudis de l'IBE destacats al web de Nature Communications

Dos estudis de l'IBE destacats al web de Nature Communications

29.01.2019

 

 

Aquesta setmana, dos articles d'investigadors de l'IBE són destacats a la pàgina Highlights de la revista Nature Communications.

El primer destacat presenta l'article artículo  Selective single molecule sequencing and assembly of a human Y chromosome of African origin, de Tomàs Marquès Bonet (IBE) i Oscar Fornàs (CNAG-CRG), que van desenvolupar un enfocament nou per a seqüenciar ADN en un dispositiu de seqüenciació nanopore.

Respecte el segon article destacat, Jaume Bertranpetit (IBE) i Òscar Lao (CNAG-CRG) amb el Mayukh Mondal (Universitat de Tartu) publiquen el seu últim treball, identificant la petjada d'un nou homínid que es va creuar amb els seus ancestres fa desenes de milers d'anys. L'article es titula Approximate Bayesian computation with deep learning supports a third archaic introgression in Asia and Oceania.

Tots dos articles van ser seleccionats per Lin Tang, editor de la secció Genomes and Epigenomes. La pàgina  Highlights de la revista Nature Communications ofereix una instantània d'alguns dels treballs més interessants publicats en les àrees de recerca seleccionades en Nature Communications.

 

 

 

Multimèdia

Categories:

ODS - Objectius de desenvolupament sostenible:

Els ODS a la UPF

Contact