Vés enrere Dos investigadors obtenen una beca Júnior Leader "la Caixa" per a desenvolupar la seva recerca en l'IBE

Dos investigadors obtenen una beca Júnior Leader "la Caixa" per a desenvolupar la seva recerca en l'IBE

De les 30 beques "incoming" atorgades en l'edició 2020 del programa, 2 finançaran la recerca de l'IBE. El programa de beques postdoctorals “La Caixa” Júnior Leader està dirigit a la contractació d'investigadors excel·lents que desitgin continuar la seva carrera investigadora en territori espanyol o portuguès.

08.04.2020

 

De les 30 beques "incoming" atorgades en l'edició 2020 del programa, 2 finançaran la recerca de l'IBE. El programa de beques postdoctorals “La Caixa” Júnior Leader està dirigit a contractar investigadors excel·lents que desitgin continuar la seva carrera investigadora en territori espanyol o portuguès.

Joseph Orkin, del Laboratori de Genòmica Comparativa, estudiarà la paleoproteómica de primats fòssils i humans i Koryu Kin - actualment un PostDoc a la University of Dundee i pròximament membre del Multicellgenome Lab - estudiarà els orígens evolutius de la regulació de la grandària corporal i la diferenciació cel·lular utilitzant un parent unicel·lular dels animals, Capsaspora owczarzaki. Tots dos han estat guardonats amb la beca Júnior leader "la Caixa" incoming en la convocatòria 2020 i també s'incorporaran al departament DCEXS-UPF. A més de la quantitat econòmica, el programa Júnior Leader inclou un programa de capacitació interdisciplinari que s'enfoca en aspectes com la innovació i el lideratge.

 

Sobre el programa Junior Leader “La Caixa”

El programa de beques postdoctorals, Junior Leader "la Caixa", té com a objectiu la contractació d'investigadors excel·lents, de qualsevol nacionalitat, que desitgin continuar la seva carrera de recerca en territori espanyol o portuguès. Patrocinat per Obra Social "la Caixa", els objectius d'aquest programa són fomentar la recerca innovadora i d'alta qualitat a Espanya i donar suport als millors talents científics proporcionant-los un entorn atractiu i competitiu en el qual realitzar una recerca excel·lent.

 

El programa Júnior Leader es divideix en dos marcs diferents:

·       Postdoctorate Junior Leader – Incoming: 30 beques postdoctorals per a investigadors de totes les nacionalitats. Se'ls oferirà un contracte laboral de tres anys per a realitzar un projecte de recerca en centres acreditats amb la distinció d'excel·lència Severo Ochoa o María de Maeztu, Instituts de Recerca Sanitària Carlos IIII i unitats avaluades com a excel·lents i excepcionals per la Fundação per a a Ciência e Tecnologia de Portugal. Per a les institucions espanyoles, els candidats han d'haver residit a Espanya menys de 12 mesos en els últims tres anys, mentre que per a les institucions portugueses, els candidats han d'haver residit a Portugal menys de 12 mesos en els últims tres anys.

·       Postdoctorate Junior Leader – Retaining: 15 beques postdoctorals per a investigadors de totes les nacionalitats per a dur a terme recerques en qualsevol universitat o centre de recerca a Espanya o Portugal. Per a les institucions espanyoles, els candidats han d'haver residit a Espanya més de 12 mesos en els últims tres anys, mentre que per a les institucions portugueses, els candidats han d'haver residit a Portugal més de 12 mesos en els últims tres anys.

 

Per mitjà d'un programa de capacitació complementari, aquestes beques estan destinades a consolidar les habilitats de recerca i fomentar una carrera científica independent com una opció per al futur.

Multimèdia

Categories:

ODS - Objectius de desenvolupament sostenible:

Els ODS a la UPF

Contact