Vés enrere L'Institut de Biologia Evolutiva participa a la Nit de la Recerca Europea

L'Institut de Biologia Evolutiva participa a la Nit de la Recerca Europea

Aquest cicle d’activitats científiques divulgatives per tots els públics se celebra al voltant del 24 de setembre i inclou xerrades, rutes científiques, jocs i tallers

13.09.2021

 

 

La Nit Europea de la Recerca se celebra a Catalunya per quart any consecutiu, i tindrà lloc durant diversos dies al voltant del 24 de setembre. Més de 50 entitats científiques de totes les províncies organitzen xerrades, tallers, jocs, experiments i moltes altres activitats per a tots els públics.

Enguany l'Institut de Biologia Evolutiva participa a la sessió de microxerrades presencial "Recerca en un món en canvi" amb els centres del CSIC a Catalunya.  Així mateix, l'esdeveniment es projectarà per streaming via youtube al Canal de la Residència.

 

Sessió de microxerrades "Recerca en un món en canvi"

Els centres del CSIC Catalunya participen de manera conjunta a la Nit de la Recerca amb una Science Slam (sessió de microxerrades), on personal científic dels diferents instituts donaran diferents microxerrades al voltant de el tema "Adaptació al canvi".

El públic podrà participar en la votació de les xerrades que més li hagin agradat, així com en un trivial final.

Participarà a les sessions l'investigador principal de l'IBE Daniel Richter, amb la xerrada "El plàncton microscòpic: la caixa negra dels oceans".

 

DATA: Dimecres, 22 de setembre

HORA: 18:00h

LLOC: Residència d’Investigadors (Carrer de l'Hospital, 64, 08001 Barcelona)

AFORAMENT PRESENCIAL: 100 persones.

AFORAMENT VIRTUAL: La Residència projectarà l'STREAMING en directe (Canal Residència)

REGISTRE: via Eventbrite: https://www.eventbrite.es/e/entradas-nit-de-la-recerca-recerca-en-un-mon-en-canvi-171216231357

 

 

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en més de 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps. El seu objectiu és apropar la recerca i els seus protagonistes al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida.

 

Més informació:

https://lanitdelarecerca.cat/

https://www.csic.es/es/agenda-del-csic/el-csic-celebra-una-nueva-noche-europea-de-los-investigadores-y-las-investigadoras

 

Multimèdia

Categories:

ODS - Objectius de desenvolupament sostenible:

Els ODS a la UPF

Contact