Vés enrere CERCA i l'Institut de Biologia Evolutiva (IBE) signen un acord marc de col.laboració

CERCA i l'Institut de Biologia Evolutiva (IBE) signen un acord marc de col.laboració

Ha estat signat aquest matí a Barcelona pel director de CERCA, Lluís Rovira i el director de l'IBE, Xavier Bellés.
19.06.2014

 

L'acord estableix la col·laboració de les dues institucions per al desenvolupament d'activitats en matèria d'investigació, desenvolupament i innovació.  Per tal d'establir sinèrgies, les diferents modalitats de col·laboració podran contemplar diversos aspectes, com ara la participació del personal de l'IBE i dels centres CERCA en diferents programes formació permanent, organització d'activitats relacionades amb la promoció social de la recerca i altres programes i/o projectes considerats d'interès comú.

Segons Lluís Rovira, director de CERCA, "és necessari que la comunitat científica de CERCA estigui connectada amb d'altres instituts d'R+D per tal d'ampliar la discussió científica i garantir bones pràctiques en gestió i avaluació de la recerca".

Per la seva banda, el director de l'IBE, Xavier Bellés, ha manifestat que "considerem la col·laboració amb la Institució CERCA com una eina fonamental per a la integració de l'activitat de l'IBE en el teixit de centres i institucions de recerca que operen al territori català".

L' Institut de Biologia Evolutiva és un centre mixt d'investigació CSIC-UPF. La seva activitat se centra en la recerca de l'evolució biològica, en general, especialment en l'estudi de la biodiversitat a través de l'anàlisi de l'evolució genòmica i funcional en totes les escales d'observació, des de la morfològica fins a la molecular.

La Institució CERCA, l'entitat de la Generalitat de Catalunya per al seguiment, suport i facilitació de l'activitat dels centres de recerca CERCA, té com a objectiu, entre altres, contribuir a potenciar la cooperació i l'intercanvi científic dels centres CERCA amb altres institucions dedicades a la recerca.

Multimèdia

Categories:

ODS - Objectius de desenvolupament sostenible:

Els ODS a la UPF

Contact