Vés enrere L'IBE s'integra a la Xarxa d'Unitats de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i)

L'IBE s'integra a la Xarxa d'Unitats de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i)

Amb aquest segell, la FECYT reconeix la tasca per a la divulgació de la ciència de les institucions membres.

13.01.2020

 

La Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) ha atorgat a l'IBE el segell d'Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) per la seva tasca divulgativa. L'Institut passa doncs a ser un membre acreditat més de la Xarxa d'UCC+i que integren al voltant de 80 organismes de tota Espanya.

L'IBE disposa d'una Unitat de Comunicació i Divulgació que planifica i executa nombroses accions de divulgació i comunicació científica al llarg de l'any, amb l'objectiu d'acostar la recerca en biologia evolutiva a la ciutadania. En són un exemple la seva participació a la Festa de la Ciència i la Setmana de la Ciència, així com la seva implicació en el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència i la seva tasca comunicant la recerca dels equips de recerca del centre.

Mitjançant la plataforma de Comunicació Científica en Xarxa (ComCiRed), els integrants de la Xarxa UCC+i poden establir contacte, intercanviar pràctiques i continguts de comunicació i divulgació científica, i sol·licitar projectes conjunts de divulgació. A més, tots els membres poden participar en la reunió anual de ComCiRed amb la resta de responsables i membres de les UCC+i.

Multimèdia

Categories:

ODS - Objectius de desenvolupament sostenible:

Els ODS a la UPF

Contact