Vés enrere Primer simposi virtual sobre filogenòmica i genòmica comparativa organitzat per investigadors de l'IBE

Primer simposi virtual sobre filogenòmica i genòmica comparativa organitzat per investigadors de l'IBE

Els investigadors de l'IBE Rosa Fernández i Jesús Lozano-Fernández organitzen el primer Simposi virtual sobre filogenòmica i genòmica comparativa. Es durà a terme els dies 16 i 17 de juliol a través d'una sala virtual amb zoom. El Simposi virtual serà retransmès en directe a l'Institut de Biologia Evolutiva.

02.07.2020

 

El simposi sorgeix de l'interès d'un equip d'investigadors a celebrar una reunió científica malgrat la cancel·lació de moltes conferències internacionals en la seva àrea. "En aquest context, decidim organitzar un simposi virtual sobre filogenòmica i genòmica comparativa per a generar xarxes i col·laboració dins de la comunitat científica interessada en aquests camps durant aquesta difícil situació", diu Rosa Fernández, investigadora principal de l'IBE i coorganitzadora del simposi virtual. Jesús Lozano-Fernández, investigador postdoctoral a l'IBE, és coorganitzador d'aquest esdeveniment.

"Rosa i jo havíem de contribuir a la reunió de la Societat de Biologia Molecular i Evolució (SMBE2020), que s'havia de celebrar al Québec (Canadà) al juliol, amb un simposi titulat 'Evolució a través de la lent de la filogenòmica i la genòmica comparativa'. Durant la fase de presentació de resums, el nostre simposi va ser un dels més populars, així que quan vam saber que la conferència seria cancel·lada, vam decidir adaptar la nostra sessió a les circumstàncies actuals", diu Lozano-Fernández.

El calendari del simposi es pot trobar en aquesta pàgina web. El registre és gratuït, però obligatori aquí.

Pots seguir l'esdeveniment a través de les xarxes socials sota l'etiqueta #VirtualPhyloComp2020.

 

 

 

 

 

 

 

Multimèdia

Categories:

ODS - Objectius de desenvolupament sostenible:

Els ODS a la UPF

Contact