Vés enrere Carles Lalueza-Fox de l'IBE, entre les 25 persones més influents en ciència i tecnologia a Espanya

Carles Lalueza-Fox de l'IBE, entre les 25 persones més influents en ciència i tecnologia a Espanya

L'investigador Carles Lalueza-Fox, de l'Institut de Biologia Evolutiva (IBE, CSIC-UPF), ha estat nomenat la 22a persona més influent del 2020 en l'àrea de ciència i tecnologia a Espanya segons Merca2.

 

16.12.2020

 

L'investigador Carles Lalueza-Fox, de l'Institut de Biologia Evolutiva (IBE, CSIC-UPF), ha estat nomenat la 22a persona més influent en l'àrea de ciència i tecnologia a Espanya segons Merca2.

Carles Lalueza-Fox (Catalunya, 1965) és un biòleg espanyol expert en l'estudi de l'ADN antic. Llicenciat i doctor en biologia per la Universitat de Barcelona, ha treballat en les universitats de Cambridge i d'Oxford, així com en la companyia privada de genètica de CODE Genetics d'Islàndia. Actualment desenvolupa la seva recerca a l'Institut de Biologia Evolutiva (CSIC-Universitat Pompeu Fabra).

L'estudi s'ha realitzat entre novembre i desembre de 2020 i es tracta de la tercera edició dels 500 personatges més influents a Espanya, dividits en 15 categories, i elaborat per Grup Merca2.

L'impacte del coronavirus a nivell mundial ha provocat que en aquest 2020 la ciència s'hagi convertit en fonamental. Això s'ha vist reflectit en el rànquing de les 25 persones més influents en l'àrea de ciència i tecnologia que publica el Grup Merca2, i que enguany compta amb un gran nombre d'investigadores i investigadors.

Enllaç a la notícia completa amb els 25 espanyols i espanyoles més influents.
https://www.merca2.es/las-25-personas-mas-influntación-en-el-area-de-ciencia-y-tecnologia-en-espana/

 

Recentment, Carles Lalueza-Fox va ser entrevistat per Aldo Bartra, més conegut com "El robot de platón". Pots veure l'entrevista completa aquí:

https://youtu.be/1kRywGaKDfQ

Multimèdia

Categories:

ODS - Objectius de desenvolupament sostenible:

Els ODS a la UPF

Contact