Vés enrere L'IBE més de prop durant l'#OpenPRBB

L'IBE més de prop durant l'#OpenPRBB

Com cada mes d'octubre el Parc de Recerca Biomèdica (PRBB), on treballen diversos grups de recerca de l'IBE, celebra la seva jornada anual de portes obertes, l'#OpenPRBB. A causa de la pandèmia causada pel coronavirus, aquesta edició serà completament virtual. Del 26 al 31 d'octubre tindràs l'oportunitat de conèixer més de prop el PRBB i els seus set centres de recerca, incloent l'IBE, a través de diverses activitats de divulgació científica per a tots els públics.

19.10.2020

 

Agenda de l'IBE durant l'#OpenPRBB

We Are Scientists

Curtmetratge a través del qual podràs conèixer el Parc de Recerca Biomèdica com no l'has vist abans i que ofereix una retrat intimista amb perspectiva de gènere de la vida en el centre.

Participa Paula Esteller, investigadora predoctoral de l'IBE al grup de  genòmica comparativa.

26 de octubre — 11-11.30 h — openday.prbb.org

 

Directes desde l'IBE: Entrevista a Carles Lalueza-Fox

Sis científics donen a conèixer la seva recerca, la seva passió per la ciència i altres aspectes professionals en un format d'entrevista en directe a càrrec de sis youtubers especialitzats en ciència.

El divulgador Robot de Platón serà l'encarregat d'entrevistar a Carles Lalueza-Fox, investigador principal de l'IBE en el grupo de Paleogenòmica y expert en evolució humana.

27 de octubre — 20 h — openday.prbb.org

Multimèdia

Categories:

ODS - Objectius de desenvolupament sostenible:

Els ODS a la UPF

Contact