Back Visit IBE research at Saló ensenyament 2014

Visit IBE research at Saló ensenyament 2014

L'IBE serà present a l' Espai Ciència  del  Saló de l'Ensenyament  que es celebra del 12 al 16 de març de 2014, a la  Fira de Barcelona. El CSIC  participa aquest any amb dos estands, un  organitzat per la Delegació del CSIC a Catalunya, que compta amb la participació de diversos instituts propis o participats pel CSIC, com és el cas de l'IBE, i un altre dedicat a les Ciències de la Terra organitzat per l'Institut de Ciències de la Terra Jaume Almera (CSIC) i la Facultat de Geologia de la Universitat de Barcelona.
13.03.2014

 

L'IBE serà present a l' Espai Ciència del  Saló de l'Ensenyament que es celebra del 12 al 16 de març de 2014, a la  Fira de Barcelona.

El CSIC  participa aquest any amb dos estands, un  organitzat per la Delegació del CSIC a Catalunya, que compta amb la participació de diversos instituts propis o participats pel CSIC, com és el cas de l'IBE, i un altre dedicat a les Ciències de la Terra organitzat per l'Institut de Ciències de la Terra Jaume Almera (CSIC) i la Facultat de Geologia de la Universitat de Barcelona.

Multimedia

Categories:

SDG - Sustainable Development Goals:

Els ODS a la UPF

Contact