Back 16-25 Nov Setmana de la Ciència 2012

16-25 Nov Setmana de la Ciència 2012

L'Institut de Biologia Evolutiva (CSIC-UPF) participa per primera vegada a la Setmana de la Ciència amb tres tallers que mostren algunes de les diferents àrees d'investigació que es duen a terme a l'Institut. Apunta't ja a les últimes places per les activitatats del IBE-CMIMA per la Setmana de la Ciència!!
30.10.2012

 

Participa als trending topics de l'IBE #MAAB #SC2012 #IBE. Setmana de la ciència 2012.

L'Institut de Biologia Evolutiva (CSIC-UPF) participa per primera vegada a la Setmana de la Ciència amb tres tallers que mostren algunes de les diferents àrees d'investigació que es duen a terme a l'Institut. 

Al taller " La metamorfosi: Com es fan grans els insectes i què fan amb la roba que els queda petita?" descobrirem què és la metamorfosi, quina és la seva funció, i amb l'ajuda dels nostres dos insectes models aprendrem a diferenciar els grans tipus de metamorfosi.
Cristina Manjón, Jesus Lozano, Diego Hartasanchez, Carlos Vásquez

Al taller " Com els organismes s'adapten a l'ambient? " veurem en viu i en directe els experiments que es realitzen per estudiar el comportament olfactiu de la mosca de la fruita Drosophila melanogaster. Quin estímul creus que els atraurà més?
Elena Gómez-Diaz, Ludovica Montanucci, Lidia Mateo, Lain Guio, Anna Ullastres

Finalment, el taller " L'arbre de la vida i la bioinformàtica " ens mostrarà com anar enrere en la nostra història evolutiva per trobar el nostre ancestre comú amb l'ajuda de la bioinformàtica.
Helena Parra, Giovanni Dall´Olio, Anibal De Horna, Joan Garcia Porta, Juan Rodriguez

Participa i twitteja: #IBE, #MAAB: Metamorfosi + Adaptació a l'Ambient + Bioinformàtica

Els vostres guies a l´Institut de Biologia Evolutiva seran: Neus Bota, Jose Luis Maestro, Paula Irles, David Martin i Elena Casacuberta
Coordinació: Josefa González

Els tallers IBE es duen a terme en coordinació amb el Institut de Ciències del Mar (ICM) i tindran lloc a l'edifici CMIMA.    See Complete CMIMA workshop offer 

 

ATTN!!: Pre-Reservation needed

Contact:Elisabetta Broglio
Tel. 93 230 95 05
correo-e: [email protected]

- Activities directed to Schools* (mornings) and general public (afternoons). Individual reservations are allowed. Visits are organised on groups of 15 people

*a maximum of 30 scholars per school

 

 

Check here IBE Outreach former Activities

Multimedia

Categories:

SDG - Sustainable Development Goals:

Els ODS a la UPF

Contact